1. SWS Sprint Junior Cup u GoKart Centru West 13.7.2024.

U subotu u 9 sati u GoKart Centru West održat će se prvi SWS Sprint Junior Cup, a mladi vozači imat će prilike osvojiti vrijedne bodove za SWS finale.

U subotu, 13. srpnja 2024. godine, u 9 sati u GoKart Centru West održat će se prvi SWS Sprint Junior Cup. Ovo je savršena prilika za sve mlade zaljubljenike u karting da pokažu svoje vozačke vještine i uživaju u danu punom adrenalina i zabave.

SWS Sprint Junior utrke su posebno osmišljene kako bi mladim vozačima pružile priliku da se natječu u sigurnom i profesionalnom okruženju. Bez obzira na iskustvo, svi su dobrodošli da se okušaju na stazi i osjete uzbuđenje trkaće atmosfere. Roditelji i prijatelji pozvani su da podrže svoje mlade vozače i uživaju u uzbudljivim utrkama.

Na dan utrke, mladi natjecatelji će proći kroz seriju kvalifikacijskih vožnji koje će odrediti startne pozicije za glavnu utrku. Svaka vožnja donosi nove izazove i prilike za napredak, stoga je važno biti koncentriran i dati sve od sebe jer bodovi se skupljaju na svakoj utrci.

Dođite u GoKart Centar West i budite dio ovog posebnog događaja koji nudi mnogo uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka. Ne propustite priliku da vaša djeca budu dio ovog spektakularnog događaja!

SWS UTRKA

Sprint Junior Cup 1

0
MINIMALNA DOB

Dob je ograničena pravilnikom

0
NAJSTARIJA DOB

Dob je ograničena pravilnikom

0
Najmanja težina

Najmanja težina vozača je 60 kilograma

0
Najmanja visina

Najmanja visina vozača je 135 centimetara

0
KOTIZACIJA UTRKE

Prijavite se za utrku (30€)

Raspored
SWS utrke

Info

Kart: SR4
Kvalifikacije: 8 minuta
Utrka: 12 minuta

Staza: Panda Express

Check-in

Subota, 13.7.2024.
9 sati

Trening na dan utrke

nema

SWS utrka

Briefing: 9:30 - 9:40 sati
Kvalifikacije: 10 - 10:20
Finalna utrka: 10:30 – 10:50 sati

Proglašenje pobjednika: 11:15 sati

Sodi World Series (SWS)

Sodi World Series (SWS) je prestižno svjetsko natjecanje u kartingu koje organizira Sodikart, vodeći proizvođač kartinga na svijetu. Ako ste zaljubljenik u karting i želite se natjecati na međunarodnoj razini, SWS je natjecanje koje ne smijete propustiti. Registrirani vozači ostvaruju bodove kako bi se kvalificirali za svjetsko finale SWS-a. Sve dodatne info možete pronaći ovdje.

SWS natjecanje obuhvaća staze širom svijeta, omogućujući vozačima iz različitih zemalja sudjelovanje i natjecanje. SWS nudi tri glavne kategorije:

SWS logo

Sprint

Disciplina namijenjena individualnim vozačima koji žele testirati svoje vozačke vještine protiv najboljih na svijetu

Endurance

Timovi se natječu u izdržljivosti, strategiji i timskom radu tijekom dugih utrka Sodi World Series (SWS) natjecanja

Junior

Posebna kategorija za mlađe vozače koji žele započeti svoju karting karijeru koja je idealna za put prema Formuli 1

Sustav bodovanja

Vozači prikupljaju bodove sudjelovanjem u lokalnim utrkama tijekom cijele godine. Bodovi se zbrajaju kako bi se odredio njihov globalni rang. Najbolji vozači s najviše bodova kvalificiraju se za svjetsko finale, gdje se bore za titulu svjetskog prvaka.

Svjetsko finale

SWS svjetsko finale okuplja najbolje vozače iz cijelog svijeta te je ono vrhunac natjecanja, gdje se samo najbolji bore za prestižnu titulu. Finale je poznato po svojoj napetosti, uzbuđenju i visokokvalitetnom natjecanju. Također je odskočna daska za sve amaterske vozače i idealan put prema svijetu Formule 1.

Pravila i regulacija​

Kako bi se osigurala pravednost i sigurnost, SWS natjecanje ima stroga pravila i regulacije. Sva vozila su standardizirana, osiguravajući jednake uvjete za sve natjecatelje. To znači da pobjeda ovisi isključivo o vještinama i strategiji vozača.

Dostupnost

SWS svjetsko finale okuplja najbolje vozače iz cijelog svijeta te je ono vrhunac natjecanja, gdje se samo najbolji bore za prestižnu titulu. Finale je poznato po svojoj napetosti, uzbuđenju i visokokvalitetnom natjecanju. Također je odskočna daska za sve amaterske vozače i idealan put prema svijetu Formule 1.

Sodi World Series je vrhunsko natjecanje za sve amaterske vozače kartinga koji žele testirati svoje vještine na međunarodnoj razini. S globalnim dosegom, strogim pravilima koji izjednačavaju sve vozače i nevjerojatnim mogućnostima za umrežavanje s drugim ljubiteljima brzine i adrenalina dijeleći svoja iskustva i strasti prema sportu, SWS je natjecanje koje svaki ljubitelj kartinga treba voziti. Prijavite se, skupljajte bodove i možda ćete se naći među najboljima na svjetskom finalu!

Kart SR4
Za one koji cijene agilnost i okretnost, SR4 predstavlja vrhunac karting iskustva. Ovaj kart je gotovo poput mačke - brzo reagira na svaki pokret vozača, omogućavajući im da lepršaju kroz zavoje s lakoćom. Modernog dizajna i jedinstvenog stila te vizualno stvoren za utrke, SR4 je idealan da se brzo prilagodi promjenama na stazi te je jednako dobar za unutarnje i vanjske staze. Neiskusni vozači imat će određenih izazova sa izlaskom iz zavoja i dobivanjem najveće brzine ovog bolida, dok će iskusniji vozači uživati u dinamičnoj vožnji i brzim izlascima iz zavoja, stvarajući nezaboravno iskustvo na stazi. Za one koji traže kart koji će ih povezati s duhom trkaćih staza, SR4 je pravi izbor.

Motor: 270 ccm
Prijenos: Najduži
Gume: Medium
Panda Express
Staza Panda Express ukupne dužine 740 metara napravljena je za vozače sa više vozačkog iskustva i tehničkog znanja. Kreirana je za licencirane vozače koji vole adrenalin, brzinu i utrkivanje. Svi ljubitelji utrkivanja imat će priliku na dvije ravnine od 75 metara pokazati svoje umijeće i lako prestići druge vozače koji su sporije izašli iz zavoja.

Ovisno o danu, staza Panda Express može biti u smjeru kazaljke na satu ili u kontra smjeru što daje vožnji dodatnu vrijednost i zabavu.

Svaka vožnja se prati putem najmodernijeg softwarea za vožnju te ćete svoja vremena moći vidjeti na svom profilu, a dodatno možete koristiti i kamere koje će snimati svaki uzbudljivi detalj adrenalinskog užitka na stazi.

RaceFacer
Mobilna aplikacija

Preuzmite mobilnu aplikaciju, pratite svoje rezultate i podijelite ih s ekipom.