O nama

Uzbudljiva strast prema kartingu spojila je našu skupinu entuzijasta u zajednički san – otvaranje vrhunskog karting centra koji će zagrijati srca ljubitelja brze vožnje diljem Hrvatske. Svi smo mi zaljubljenici u adrenalin, brzinu, zvuk motora i miris oktana, a naša životna zelja je stvoriti mjesto gdje će ljubav prema kartingu postati svakodnevna stvarnost. Upravo to smo i napravili otvorenjem GoKart Centra West.

Iza nas stoji godine, zapravo čak desetljeća strastvenog proučavanja kartinga i vožnje na stazi. Naša ekipa nije samo tim entuzijasta, već i stručnjaka koji dijele istu viziju – približiti svima čaroliju kartinga. Nismo samo skupina ljudi, mi smo obitelj koja dijeli istu strast prema brzoj vožnji i uzbuđenju koje pruža svaki zavoj staze.

Naša misija nije samo stvoriti prostor za vožnju, već i educirati i potaknuti ljude da otkriju radost kartinga, ali i vožnje. Želimo otvoriti vrata svima, bez obzira na dob ili iskustvo, jer vjerujemo da je ljubav prema kartingu nešto što treba biti dostupno svima.

U našem GoKart Centru u Westgateu očekuje vas vrhunski doživljaj, bez obzira jeste li iskusni vozači ili tek početnici. Spremni smo dijeliti svoje znanje, iskustva i strast prema kartingu s vama. Dođite i pridružite nam se jer želimo da svi osjete uzbuđenje vožnje, baš kao što mi osjećamo svaki put kad se nađemo na stazi. Vaša avantura u svijetu kartinga počinje s nama!

GoKart Centar d.o.o., Ulica Đure Basarička 22, 10 000 Zagreb
MB:05745853
MBS 081499543
OIB: 99974139771
Direktor: Nikola Jellačić
Iznos temeljnog kapitala od 2.500 eura uplaćen je u cijelosti.
Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu
Račun u Erste&Steiermärkische Bank d.d.
IBAN: HR58 2402 0061 1011 5297 5