Natjecanja

Sodi World Series (SWS) natjecanja

Sodi World Series (SWS) natjecanja
Sodi World Series (SWS) je međunarodna karting serija koja privlači vozače svih razina vještina, od amatera do profesionalaca. Serija obično organizira natjecanja na različitim stazama diljem svijeta, omogućujući vozačima da se natječu i napreduju u kartingu.

Evo nekoliko ključnih informacija koje biste trebali znati o Sodi World Series natjecanjima za karting:

01

Kategorije vozača

Natjecatelji su često podijeljeni u različite kategorije prema svojoj dobi, iskustvu i vještinama. To omogućuje različitim vozačima da se natječu na pravedan način.

02

Različiti formati natjecanja

Natjecanja u Sodi World Series (SWS) mogu se održavati u različitim formatima, uključujući sprint utrke, endurance utrke te razne druge formate.

03

Promocija talenta

Sodi World Series (SWS) također služi kao platforma za mlade talente u kartingu da se istaknu i napreduju prema profesionalnoj karijeri.

04

Međunarodna prisutnost

Serija privlači vozače i timove iz različitih zemalja, što stvara raznolika i konkurentska natjecanja te ju čini jednom od najpopularnijih natjecanja u svijetu kartinga.

Što dalje?
Ako planirate sudjelovati u Sodi World Series (SWS) natjecanjima za karting ili želite saznati više, preporučujemo posjetite službenu web stranicu Sodi World Series www.sodiwseries.com kako biste pronašli najnovije informacije o natjecanjima, rasporedu i pravilima. Također, obratite nam se putem e-maila info@gokartcentar.hr ili pitajte naše stručno vodstvo kako biste saznali više te kako se priključiti ovim natjecanjima i sudjelovati u karting svijetu.

2. AK Racing Panda između čunjeva na krovu Westgatea 27.7.2024.
2. Prvenstvo Hrvatske u karting slalomu će se održati u subotu, 27. srpnja 2024. godine na krovu Westgate Cityja u organizaciji GoKart Centra West. Prijave traju do 23.7.2024. do 23:59 sati.
Talentirani Teo Posavec oduševio na 1. SWS Junior Cupu u GoKart Centru
Na stazi Panda Express je vozilo 10 vozača i vozačica iz Hrvatske, Grčke i SAD-a. Velika mlada nada kartinga, Teo Posavec, je vrhunski odvozio utrku i pokazao svoje umijeće te slavio pred publikom koja je glasno navijala za svoje favorite i svaki sjajan potez na stazi.
Petra Marunica i Janković oduševili u spektaklu SWS Sprinta 3 & 4 u GoKart Centru West
U četvrtak, 11. srpnja 2024. godine GoKart Centar je uživao u vrhunskim nastupima SWS vozača. Petra Marunica briljirala je na stazi Panda Express i sa treće pozicije osvojila prvu utrku, dok se u drugoj utrci vodila bespoštedna borba između Stjepana Jankovića i Mikole Benića.
Prvenstvom Hrvatske u karting slalomu na krovu Westgatea dominirali Orben Sauer i Buben
U klasi I prvak Hrvatske u karting slalomu je Buben, u klasi II Thomas Orban Sauer, dok je prvakinja u klasi I Gašparić, a u klasi II Glasovac.
Postani prvak 1. GKCW Open Karting Slaloma
Prijavite se za 1. GKCW Open Karting Slalom koji će se održati 28. srpnja 2024. u GoKart Centru West! Pokažite svoje vještine i natječite se za titulu prvaka. Prijave su otvorene!
Domazetović i Jozić dominirali prvim SWS Sprint Cupom u GoKart Centru West
Prve dvije SWS Sprint utrke u GoKart Centru West na stazi Panda Infinity Speedway održane su četvrtak, 13.6.2024. uz 57 vrhunskih vozača.
SWS - Sprint Cup 1 & 2 - 13.6.2024.
GoKart Centar West započinje svoju Sodi World Series (SWS) avanturu sa dvije Sprint Cup utrke u četvrtak, 13.6.2024. godine. Pridružite se svjetskoj eliti, skupljajte bodove i utrkujte se s najboljim vozačima na svijetu te nemojte propustite priliku za nezaboravno iskustvo. Provjerite svoje vozačko umijeće i prijavite se!