Natjecanja

Sodi World Series (SWS) natjecanja

Sodi World Series (SWS) natjecanja
Sodi World Series (SWS) je međunarodna karting serija koja privlači vozače svih razina vještina, od amatera do profesionalaca. Serija obično organizira natjecanja na različitim stazama diljem svijeta, omogućujući vozačima da se natječu i napreduju u kartingu.

Evo nekoliko ključnih informacija koje biste trebali znati o Sodi World Series natjecanjima za karting:

01

Kategorije vozača

Natjecatelji su često podijeljeni u različite kategorije prema svojoj dobi, iskustvu i vještinama. To omogućuje različitim vozačima da se natječu na pravedan način.

02

Različiti formati natjecanja

Natjecanja u Sodi World Series (SWS) mogu se održavati u različitim formatima, uključujući sprint utrke, endurance utrke te razne druge formate.

03

Promocija talenta

Sodi World Series (SWS) također služi kao platforma za mlade talente u kartingu da se istaknu i napreduju prema profesionalnoj karijeri.

04

Međunarodna prisutnost

Serija privlači vozače i timove iz različitih zemalja, što stvara raznolika i konkurentska natjecanja te ju čini jednom od najpopularnijih natjecanja u svijetu kartinga.

Što dalje?
Ako planirate sudjelovati u Sodi World Series (SWS) natjecanjima za karting ili želite saznati više, preporučujemo posjetite službenu web stranicu Sodi World Series www.sodiwseries.com kako biste pronašli najnovije informacije o natjecanjima, rasporedu i pravilima. Također, obratite nam se putem e-maila info@gokartcentar.hr ili pitajte naše stručno vodstvo kako biste saznali više te kako se priključiti ovim natjecanjima i sudjelovati u karting svijetu.