Staze

4 nezaboravne staze

Panda Infinity Speedway

Panda Infinity Speedway staza spoj je dviju staza – Panda Express i Bamboo Circuit te tvori najveću unutarnju karting stazu u Hrvatskoj, ali i u Europi. Dugačka je 1150 metara. Ova staza ima ravni pravac dugačak 110 metara gdje bolidi razvijaju najveću brzinu i zaslužuje strahopoštovanje svih vozača. Dodatna dva pravca od 75 i 50 metara čine ju izuzetno zanimljivom, a šikane i zavoji čine ju uzbudljivom i idealnom za iskusnije, tehnički kvalitetnije vozače zaljubljene u auto-moto sport i brzinu.

Svaka vožnja se prati putem najmodernijeg softwarea za vožnju te ćete svoja vremena moći vidjeti na svom profilu, a dodatno možete koristiti i kamere koje će snimati svaki uzbudljivi detalj adrenalinskog užitka na stazi.

Ovisno o danu staza, Panda Infinity Speedway može biti u smjeru kazaljke na satu ili u kontra smjeru, što daje vožnji dodatnu vrijednost i zabavu.

Plan je za velike događaje pripremiti Panda Infinity Speedway za vožnju, a prije dolaska na stazu svakako provjerite sa osobljem GoKart Centra.

Panda Express

Staza Panda Express ukupne dužine 740 metara napravljena je za vozače sa više vozačkog iskustva i tehničkog znanja. Kreirana je za licencirane vozače koji vole adrenalin, brzinu i utrkivanje. Svi ljubitelji utrkivanja imat će priliku na dvije ravnine od 75 metara pokazati svoje umijeće i lako prestići druge vozače koji su sporije izašli iz zavoja.

Ovisno o danu, staza Panda Express može biti u smjeru kazaljke na satu ili u kontra smjeru što daje vožnji dodatnu vrijednost i zabavu.

Svaka vožnja se prati putem najmodernijeg softwarea za vožnju te ćete svoja vremena moći vidjeti na svom profilu, a dodatno možete koristiti i kamere koje će snimati svaki uzbudljivi detalj adrenalinskog užitka na stazi.

Vozači sa manje iskustva morat će zadovoljiti određene kriterije kako bi je mogli otključati i imati pristup novoj zabavi u GoKart Centru u Westgateu.

Bamboo Circuit

Staza Bamboo Circuit ukupne dužine 470 metara napravljena je za vozače koji vole uživati u vožnji te uče zakonitosti i performanse kartinga u koji sjedaju. Vozači sa manje iskustva prvo će imati priliku voziti se na ovoj vrhunskoj stazi koja ima ravninu dugačku 50 metara koja će biti dovoljna za pretjecanje sporijih vozača. Zavoji na Bamboo Circuit stazi učinit će vam vožnju zabavnom, zanimljivom te pomalo izazovnom jer upravo na tom dijelu se gubi ili dobiva utrka.

Svaka vožnja se prati putem najmodernijeg softwarea za vožnju te ćete svoja vremena moći vidjeti na svom profilu, a dodatno možete koristiti i kamere koje će snimati svaki uzbudljivi detalj adrenalinskog užitka na stazi.

Ovisno o danu, Bamboo Circuit može biti u smjeru kazaljke na satu ili u kontra smjeru što daje vožnji dodatnu vrijednost i zabavu.

Nakon što odvezete dovoljno brzo vrijeme koje odredi GoKart Centar otključat ćete stazu Panda Express te je vrijeme za nove izazove.

Baby Panda

Staza Baby Panda posebno je dizajnirana karting staza za najmlađe vozače! Naša karting staza za djecu pruža sigurno, uzbudljivo i edukativno iskustvo za male avanturiste od 3 do 7 godina.

Staza je pažljivo osmišljena kako bi pružila optimalnu razinu adrenalina prilagođenu najmlađima. S niskim ogradama, blagim zavojima i posebno dizajniranim karting bolidima, djeca će doživjeti čaroliju vožnje u kontroliranom okruženju. Sigurnost nam je apsolutni prioritet. Svaki mali vozač dobit će odgovarajuću obuku prije nego što zauzme svoj prvi krug staze.

Staza Baby Panda nije samo mjesto za zabavu, ona je i prilika za učenje. Djeca će razvijati koordinaciju, koncentraciju i timsku svijest dok zajedno prolaze kroz stazu. Instruktori će pružiti potrebne smjernice kako bi djeca usvojila osnovne principe vožnje.

Uživajte u vožnji uz osmijeh na licima vaših mališana dok otkrivaju čari kartinga na posebno prilagođenoj stazi. Ovdje stvaramo uspomene i potičemo ljubav prema vožnji od najranije dobi! Dobrodošli u svijet naše dječje karting staze – mjesto gdje se rađaju mali vozači i gdje svaka vožnja postaje avantura!

Potrebno je zadovoljiti određene kriterije, kao što su iskustvo, visina, vrijeme i sl., kako biste se kvalificirali i mogli voziti kartove RT8 i SR4, te voziti na stazama Panda Express i Panda Infinity Speedway.

Karting bolidi u GoKart Centru West
Svijet kartinga ne poznaje granice, a u srcu tog svijeta nalaze se legendarni modeli: GTR ili GP, RT8, SR4 i nezaobilazni Baby kart. Provjerite koje su razlike i što ih čini toliko posebnima.
Pravila ponašanja na karting stazi
Svaki vozač mora znati pravila ponašanja na stazi. Od početnika do iskusnog vozača Formule 1, pravila postoje s razlogom. Ne kaže se bez razloga sigurnost je na prvom mjestu. Svakako uz ova pravila pratite i upute na stazi te djelatnike GoKart Centra. Pridržavajte se ovih pravila i zabava vam je zagarantirana.
FAQ – Česta pitanja
Ovdje možete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja.