Karting PandAkademija

Dobrodošli u Karting PandAkademiju, mjesto gdje strast prema brzini i adrenalinskim iskustvima postaju stvarnost za male i velike, za mlade i one koji se tako osjećaju, za sve uzraste.

Karting PandAkademija nije samo mjesto gdje se uči voziti karting. To je iskustvo koje će vas naučiti i pripremiti za svijet te kako postati pravi majstor kartinga. Bez obzira jeste li potpuni početnik ili iskusni vozač, naša PandAkademija nudi programe prilagođene vašim potrebama.

Rookie

Za one koji tek počinju svoje karting putovanje, naši instruktori će vas voditi kroz osnove kartinga, učeći vas kako upravljati vozilom, kako se pravilno kretati po stazi i kako ostvariti brze krugove. Naš cilj je osigurati da se osjećate sigurno i udobno dok upravljate kartom. I najvažnije od svega, želimo da se zabavite i zavolite automoto sport.

Za napredne vozače

Za iskusnije vozače u Karting PandAkademiji, nudimo napredne tečajeve koji će vam pomoći da izgradite svoje vještine i tehnike na stazi. Ovo uključuje analizu krugova, savjete za postavljanje vozila i kako doseći optimalnu brzinu. Naši instruktori su iskusni profesionalci s bogatim iskustvom u svijetu kartinga i automobilizma koji imaju odgovor na sva vaša pitanja.

Oprema i sigurnost

Sigurnost nam je na prvom mjestu. Svi naši vozači su opremljeni odgovarajućom zaštitnom opremom, uključujući kacige, rukavice i odjeću. Naše staze su pažljivo dizajnirane i održavane kako bi osigurale najbolje uvjete za vožnju. Vi i vaša sigurnost su nam na prvom mjestu.

Osnovna karting škola

PandAkademija

Ponuda za polaznike od 5-8, 9-15, 16-99 godina
Program traje: 2 dana po cca 4 školska sata
Cijena: 100€

Termini PandAkademije

PandAkademija traje dva dana po 150 minuta (2 sata i 30 minuta) te uključuje:

  • Edukatore
  • Brošuru za PandAkademiju
  • Vožnju u bolidu
  • Utrku
  • Diplomu o položenom prvom stupnju PandAkademije
  • Zlatnu medalju za polaznika
  • Grickalice i sokove
 
6. – 7.5.2024.
8. – 9.5.2024.
13. – 14.5.2024.
15. – 16.5.2024.
20. – 21.5.2024.
22. – 23.5.2024.
27. – 28.5.2024.
29. – 30.5.2024.

Pridružite se GoKart Centar ekipi

Postanite dio naše karting zajednice i uživajte u brzini i adrenalinu. Karting je više od sporta, to je način života. Učenje umijeća vožnje kartinga kod nas znači postati dio nečeg većeg, gdje se dijele strasti i prijateljstva.

Ne čekajte više – zaronite u svijet kartinga i pridružite se našoj Karting PandAkademiji. Za više informacija i rezervacije, kontaktirajte nas već danas.