FAQ – Česta pitanja


Ovdje možete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja.

Ne, možete doći kada želite u radno vrijeme GoKart Centra te će kolege na recepciji poslušati želje i učinit sve da uživate u vožnji. Rezervacije su moguće za Panda Prix pakete od ponedjeljka do četvrtka od 15 do 17 sati (posljednji Panda Prix termin počinje u 16 sati). Za ostale rezervacije nazovite na broj telefona +385 99 1626 447.  Potrebno je rezervirati najmanje 24h prije.

Na stazi Baby Panda, koja je namijenjena djeci, vožnja traje 10 minuta, dok na ostalim stazama vožnja traje 12 minuta.

Prije termina tj. vožnje trebate doći najmanje 30 minuta kako biste odradili sve potrebne procese. Kolege na recepciji će vam prilikom plaćanja reći kada vam je termin vožnje. Prije same vožnje trebate biti u boksu 10 minuta prije kako biste dobili sve potrebne informacije – pravila ponašanja na stazi, kakvi su uvjeti na stazi te ostale važne informacije, kao i na što da posebno pripazite tijekom same zabave na stazi.

Registracija je obavezna prije prve vožnje u GoKart Centru i vrijedi godinu dana. U tom periodu više ne plaćate registraciju u nijednom paketu. Nakon isteka godine dana potrebna je ponovna registracija. Registrirati se možete putem RaceFacer aplikacije.

Jednom kada se registrirate u GoKart Centru, ostajete u sustavu i ne morate raditi novu registraciju, a svoje podatke o vožnjama možete pronaći u aplikaciji RaceFacer.

Da, naravno. Možete donijeti svoju vlastitu kacigu, pod uvjetom da je zatvorena (vizir) i da ima štitnik za bradu.

Zbog sigurnosti, najbolje je da nosite usku odjeću. Preporuča se da šalove, kravate, remenje ili pojaseve skinete prije vožnje. Vožnja u japankama ili sandalama nije dozvoljena.

Više možete pronaći u Pravilima ponašanja na karting stazi.

Za svakodnevnu zabavu najveći broj kartova na svakoj od staza je 20, osim na stazi Baby Panda. Osoblje na stazi će u iznimnim situacijama te zbog sigurnosti na stazi smanjiti broj kartova kako smatra primjerenim.

Sve staze u GoKart Centru West su osigurane sigurnosnim barijerama, vozači na stazi imaju kacigu, ovratnik i rebrobran, a vožnje nadgleda stručno osoblje na stazi kojima je sigurnost na prvome mjestu. Cilj je da vozači budu sigurni te da se opuste, zabavljaju i uživaju u vožnji.

Da, naravno. Poklon bon ili vaučer možete kupiti na recepciji GoKart Centra West, a možete pokloniti vožnje ili pakete koje imamo u ponudi, a možete i pokloniti iznos koji želite. Poklon bon vrijedi godinu dana osim ako nije drugačije navedeno.

Prvo se treba registrirati, a to možete napraviti putem RaceFacer aplikacije. Nakon toga trebate potpisati Izjavu o odricanju odgovornosti. Zatim odaberete željenu vožnju ili paket te platite i uživate u vožnji i zabavi.

Svaki vozač koji dođe u GoKart Centar West prvo vozi GP karting na stazi Bamboo Circuit. Kada zadovoljite određene kriterije tada ostvarujete pravo ili poput u igricama „otključavate“ zahtjevniju stazu Panda Express i brži karting RT8. Nakon ostvarivanja određenih kriterija na toj stazi dobivate pravo pristupa na još brži karting SR4 te na najdužu unutarnju karting stazu u Hrvatskoj i regiji – Panda Infinity Speedway. Ovo je napravljeno kako bi se osigurala sigurnost svih vozača na stazi te da upoznate stazu i kartove.

Djeca od 7 do 16 godina ne mogu na stazu sa odraslim osobama te moraju voziti u sessionu namijenjenom posebno za djecu. Dijete i roditelj/skrbnik mogu voziti zajedno na stazi, ali u posebnom sessionu napravljenom za djecu koji se vozi u predviđeno vrijeme.

Termini za djecu su na stazi Bamboo Circuit od utorka do četvrtka od 17 do 19 sati te subotom i nedjeljom od 12 do 13 sati.

Maloljetnim vozačima pri dolasku Izjavu odgovornosti potpisuje roditelj, a ako djeca od 7 do 16 godina prije izlaska na stazu nisu vozila, tada moraju završiti karting PandAkademiju kako bi vozili na stazi Bamboo Circuit ili zahtjevnijima.

Niste pronašli odgovor na pitanje koje vas zanima? Slobodno nam pošaljite upit na e-mail info@gokartcentar.hr ili nas kontaktirajte na broj telefona +385 99 1626 447.