Karting bolidi u GoKart Centru West

Nabijeni adrenalin, vrtoglavice zavoja i zvuk brzine – dobrodošli u svijet kartinga, gdje se strast prema utrkivanju spaja s inovacijama u svijetu bolida! Karting, poznat i kao „škola vožnje“ auto-moto sportova, pruža jedinstvenu priliku vozačima da osjete pulsirajuću brzinu, žustre okrete i pravu snagu u malom, ali moćnom paketu – karting bolida.

Svijet kartinga ne poznaje granice, a u srcu tog svijeta nalaze se legendarni modeli: GTR ili GP, RT8, SR4 i nezaobilazni Baby kart.

Srce utrkivanja na četiri kotača i karting bolidi koji poput strijela sijevaju stazom, ostavljajući iza sebe trake dima. Ovi kompaktni divovi brze su igračke koje vozačima pružaju intenzivan doživljaj vožnje. S oblikom nalik na formulu, ali s vlastitim jedinstvenim karakteristikama, karting bolidi postali su nezaobilazna kategorija u svijetu motorsporta.

No, što čini ove male čudotvorine toliko posebnima? Za početak, snaga koja se krije ispod haube karting bolidi je impresivna. Unatoč kompaktnim dimenzijama, njihovi četverotaktni motori, često i dvotaktni, proizvode zapanjujuće snage koje se prenose na stražnje kotače. Ova kombinacija akceleracije i odlične okretnosti čini ih izazovnima za vozače, od početnika do iskusnih profesionalaca.

Karting bolidi su također poligon za inovacije i tehnološki napredak. Inženjeri rade na savijanju granica mogućnosti, prateći trendove u materijalima, aerodinamici i elektronici. Sve to kako bi osigurali da vozači imaju najbolje iskustvo na stazi, bilo da se radi o amaterskim natjecanjima ili profesionalnim utrkama.

Svijet kartinga nikada nije bio uzbudljiviji! Bez obzira na vašu razinu iskustva ili ambicije, GTR ili GP, RT8, SR4 i Baby kart čekaju da vas odvedu na nezaboravno putovanje brzine i strasti. Zaronite duboko u svijet kartinga i doživite adrenalin koji samo karting može pružiti!

Kart GP ili GTR
Kada je riječ o svijetu karting, malo toga može nadmašiti impresivnost modela GTR za početnike. Poznat i kao model GP u GoKart Centru West. Ovaj kart je sinonim za brzinu, sa svojim snažnim motorom i aerodinamičnim dizajnom osvaja pravce. Dok se drugi možda bore s ubrzanjem, GP lepršavo klizi kroz zrak, nudeći vozačima nevjerojatnu dozu adrenalina. Međutim, ne samo da je brz, već je i stabilan, pružajući vozačima osjećaj sigurnosti dok jure po stazi. Može biti zahtjevan za okretanje zbog svoje težine, ali svaki zavoj s GP-om je izazov koji se ne zaboravlja. Ako tražite kombinaciju snage, brzine i stila, GP je definitivno model koji će vas odvesti prema pobjedničkom krugu. Svakako je idealan za naučiti sve što trebate saznati o kartingu.

Motor: 200 ccm
Prijenos: Kratki
Gume: Hard
Kart RT8
RT8 dolazi s reputacijom majstora zavoja. Ovaj kart nudi nevjerojatnu agilnost i preciznost u svakom kutu staze. Dok se drugi možda hvataju za stazu, RT8 elegantno klizi kroz zavoje, pomičući granice vozačke vještine. Snažan motor pruža impresivne performanse, posebno u zavojima gdje RT8 zaista briljira. Ali, nemojte misliti da je sve u brzini - RT8 također pruža solidnu razinu stabilnosti, što vozačima omogućava da ostanu u kontroli čak i u najzahtjevnijim situacijama. Ako želite osjetiti adrenalin i brzinu, ali ne žrtvovati okretnost, RT8 je model za vas.

Motor: 270 ccm
Prijenos: Duži
Gume: Hard
Kart SR4
Za one koji cijene agilnost i okretnost, SR4 predstavlja vrhunac karting iskustva. Ovaj kart je gotovo poput mačke - brzo reagira na svaki pokret vozača, omogućavajući im da lepršaju kroz zavoje s lakoćom. Modernog dizajna i jedinstvenog stila te vizualno stvoren za utrke, SR4 je idealan da se brzo prilagodi promjenama na stazi te je jednako dobar za unutarnje i vanjske staze. Neiskusni vozači imat će određenih izazova sa izlaskom iz zavoja i dobivanjem najveće brzine ovog bolida, dok će iskusniji vozači uživati u dinamičnoj vožnji i brzim izlascima iz zavoja, stvarajući nezaboravno iskustvo na stazi. Za one koji traže kart koji će ih povezati s duhom trkaćih staza, SR4 je pravi izbor.

Motor: 270 ccm
Prijenos: Najduži
Gume: Medium
Baby kart
Baby kart je možda mali po veličini, ali ima veliko i hrabro srce. Ovaj kart pruža nevjerojatno i fantastično iskustvo za početnike i mlađe vozače koji ulaze u svijet kartinga. S njegovom manjom brzinom dolazi i lakše upravljanje, što ga čini savršenim za učenje osnove vožnje. Iako možda nije najbrži na stazi to mu nije ni primarni zadatak. Baby kart pruža dobar osjećaj stabilnosti, osiguravajući sigurnu vožnju za vozače u razvoju. Za one koji tek počinju svoje karting putovanje, Baby kart je početna točka velikih snova.

Motor: 35 ccm
Godine: od 3 do 7

Pravila ponašanja na karting stazi

Svaki vozač mora znati pravila ponašanja na stazi. Od početnika do iskusnog vozača Formule 1 pravila postoje s razlogom. Ne kaže se bezveze sigurnost je na prvom mjestu. Svakako uz ova pravila pratite i upute na stazi te djelatnike GoKart Centra. Pridržavajte se ovih pravila i zabava vam je zagarantirana.

Paketi i cijene

Pronađite svoj savršeni paket za karting vožnju i javite nam se!