Team building na karting stazi

Svaki event je priča za sebe i radimo ga prema vašim željama te ćemo učiniti sve da uživate kod nas na  team buildingu. Javite se!

Team building na karting stazi je izvrsna ideja koja može promicati suradnju, timsku dinamiku i zabavu među članovima vašeg tima. Karting natjecanja potiču komunikaciju, timski duh i razvijaju vještine koje su korisne i izvan staze.

Planiranje i organizacija

– Odaberite datum i vrijeme koje odgovaraju većini članova tima

– Rezervirajte stazu u GoKart Centru i provjerite raspoloživost karting bolida

– Razmotrite opciju da GoKart Centar organizira natjecanje za vas, uključujući kvalifikacijske krugove, utrke i ceremoniju dodjele nagrada.

Timovi i natjecanja

– Podijelite sudionike u timove. To može biti prilika za miješanje različitih odjela ili timova unutar tvrtke kako bi se promicala bolja suradnja.

– Razmislite o različitim natjecanjima kao što su timski štafetni izazovi ili individualne utrke.

Sigurnost

– Prije vožnje u GoKart Centru, osigurat ćemo da svi sudionici dobiti odgovarajuću obuku o sigurnosti i pravilima vožnje karting bolidima.

– Svi sudionici moraju nositi odgovarajuću zaštitnu opremu, uključujući kacige i rukavice.

Pozitivna atmosfera

– Postavite pozitivnu i opuštenu atmosferu kako bi svi sudionici osjećali da se radi o zabavnom događaju.

– Uključite glazbu, hranu i piće kako bi se stvorila ugodna atmosfera izvan staze.

Team Building aktivnosti

– Nakon vožnje, organizirajte razgovor o timskom radu. Razgovarajte o strategijama koje su timovi koristili na stazi i kako se to može primijeniti na poslovne situacije.

– Postavite izazove ili zadatke koji promiču suradnju i komunikaciju između članova tima.

Nagrade i priznanja

– Najbolji tim/vozač dobit će nagrade što je svakako idealan izvor motivacije i zabave.

Fotografiranje i sjećanja

– Potvrdite zaposlenicima GoKart Centra da želite fotografije i/ili video zapise kako biste dokumentirali događaj i imali uspomene zauvijek. Sjećanja će biti dragocjena za sve sudionike, a možete i napraviti prezentaciju u tvrtki kako biste zaintrigirali kolege na nove termine team buildinga.

Feedback

– Ako želite možete završiti događaj s kratkom sesijom povratnih informacija kako biste saznali što je dobro funkcioniralo i kako ga možete poboljšati za sljedeći put.

Rezervirajte svoj termin
Prije dolaska svakako provjerite da li je moguće te kako je najbolje organizirati team building u GoKart Centru te kako uživati u sigurnosti, zabavi i društvu.